Muttei hukkaan - ainakaan kaikki.

Mennyt viikko - taijjotain - on ollut melkoista kiiruhtamista, epätoivoa, osaamattomuutta ja lopulta oppimisen rajatonta riemua. Koulutus jatkui enemmän omakohtaisella ja ilmeisesti itsenäiselläkin tasolla - joka hetkittäin johti tylsyyden naputteluun päätteen vierellä. Omatoimisuus ja nöyryys kuitenkin palkittiin, ja sain survottua itseäni jo ihan kohtuullisesti mukaan "oikeaan" työntekoonkin. Epätoivo taas iski viimeistään hiirenhiljaisessa toimistossa perjantaina, kun optimointi-prosessin kaikki osaset eivät olleetkaan jääneet mieleen. Numeroiden pyöritteleminen, lähes päämäärättömästi exelin ja muiden optimointityökalujen välillä meinasi jo ruveta itkettämään - mutta kysyvä eksyy vähemmän, joten työtovereiden palattua lomailuiltaan sain vastaukset kaikkiin typeriin haahuiluihini. Ja kyllä nyt taas sujuu!!!

Myös uusi koti tuli korkattua arkipyhän myötä: railakas joukkio löysi tiensä P-kadulle keskiviikon iltahämärissä, josta ämpäriboolin, juomamuovien ja melkoisen mekkalan kera poistuimme kesäiselle Kaivohuoneelle ennen kuin naapurit tulivat harjanvarsineen seinistä läpi. Mukavaa oli, ja tulipa sitä maistettua lähes 50€ kuohuviiniäkin - kun pääkaupunkilaiseen palvelukulttuuriin ei ilmeisesti kuulu hinnan kertominen ENNEN kuin on liian myöhäistä. Ja lisäksi on hyvinkin asiaankuuluvaa veloittaa kaikilta ulkopaikkakuntalaisen NÄKÖISILTÄKIN myös niiden vieressä heiluvien känniapinoiden juomat. Eli hyvä Seppo! Hyvä Kaivohuone! --- kaikesta huolimatta oli kivaa!! Kiitos kaikille osallistujille - ja tarkistetaan se sade taas piakkoin?! (=rain check - for those who didn't get my wittigness... )

Viikonloppu viimeistään hoiti uusien neliöiden varsinaisen "sisäänajon", kun armaimpani Olli päätti napata kuumepöpön jostain. Tampereella vietettäväksi aiottu viikonloppu tulikin vietettyä Ullanlinnan viehkeissä kivikortteleissa - ja sisätiloissa.

Noh, muutama ystäväni oli huoltanut nestetasapainoaan lähes Mikkelin malliin. Olen tänään ainakin pirteämpi kuin he!!! :D