Tälle vuodelle ei parane luvata paljon mitään. Mutta jos nyt kuitenkin, vaikka saisi tuon koulun melkein hoidettua. Näin alkuun. Keväälle on suunniteltu iso kasa kursseja - joten 14.1.-16.5. ajankäytön kanssa ei tule olemaan ongelmia. Jos nyt kuitenkin jaksan tuon neljä kuukautta rutistaa, niin jäljelle ei jäisi kun pari kurssia ja gradu.

Ja jos koittaisin tsempata taas vähän tuon urheilun kanssa. Kuukauden päivät on vierähtänyt aivan laiskotellessa. Kävelty on, kun on ollut pakko, mutta siinä se melko paljon onkin. Enemmän voisi - ja selän hyvinvoinnin takia myös pitäisi - tehdä!

Tänä vuonna on myös häät. 4.10. jälkeen joudun opettelemaan nimeni uudessa muodossa - ja totuttelemaan elämään rouvana. Jos osaisin olla kuitenkaan stressaantumatta - liiaksi - näistä juhlista. Ja osaisin nauttia myös tästä valmisteluajasta. Se on kuitenkin moninkertaisesti pidempi, kuin se itse päivä.

Ennen häitä on edessä myös kauan odotettu uusi koti. Olli muuttaa vihdoin hetkeksi Helsinkiin ja heti alkuvuodesta onkin tarkoitus sukeltaa tosissaan asunnon etsintään. Ihanaa päästä oikeasti laittamaan kotia, josta ei ihan heti tao takaraivossa poismuutto, uusjako tai muu ahdistus.

Lisäksi 2008 on täynnä töitä, ystäviä, rakkautta, toivoa ja iloa. Keväällä opiskellaan ja mietitään uutta kotia, kesällä kotimaan-matkaillaan vaikkei lomaillakaan paljoa, syksy vietetään häähumussa ja talven taittuessa kohti 2009:ää nautitaan varmasti pimeistä illoista ja yhteisestä kodista.

Kaikin puolin tästä vuodesta näyttäisi tulevan kiireinen mutta onnellinen. Tähän ennusteeseen haluaisin kovasti uskoa! :) Iloista tätä vuotta kaikille!