Vuoristorata jatkuu; hommia löytyy kun jaksaa kinuta. Tai oikeastaan aivan normaali kysyminen kyllä on tähän saakka ainakin riittänyt, mutta kuitenkin. On se toisaalta hieman ehkä huvittavaa, että joutuu lähes lakki kourassa häiritsemään muiden aherrusta, että saa itselleen jotain tehtävää. Voisihan sitä tietysti pyöriä vaan tuolillaan - mutta yhden iltapäivän hetkellinen hiljaisuus vei nopeasti hohdon siitäkin hommasta. Nyt siis olen kysellyt. Ja saanut tekemistä!

Ensi viikko onkin sitten jo erilaista; kanavat avaavat syys-lokakuun ohjelmakarttansa alkuviikosta, ja kesälaitumia haistelevat suunnittelijat odottavat sitä jo kielet noruen. Toisin sanoen, käytännössä kaikki noiden kuukausien kampanjat on jo suunniteltu valmiiksi, ja nyt käytävillä leijailee malttamaton odotus, jotta suunnitelmia päästään buukkaamaan ohjelmakartoille. Kesälomat liikahtavat sen myötä ainakin hieman lähemmäs. Allekirjoittanut kyllä ehtisi noita myöhemminkin tykitellä, kun em. ylellisyyttä ei vielä tänä kesänä ole luvassa... Joka tapauksessa, pääsen kuitenkin heti maanantaina tositoimiin, sen verran paljon noita kampanjoita on syksyllä tulossa. Onpa itselläni jopa pari OMAA kampanjaa, jotka pääsen pamauttamaan avautuville kartoille!! Jei - tästä se lähtee!

Kotirintamalla viikon sana on ollut laiskuus; maanantain mahti-keli jäi työmatkaa lukuunottamatta kokematta (muka)väsymyksen takia. Totta tietysti sekin, että olin herännyt viikonlopun molempina aamuina lähes työ-aamu-aikaan; ja lähdin vielä Tampereelta maanantaina aamuseitsämän junalla suoraan töihin. Silti, nuo eivät MIELESTÄNI ole riittävän hyviä syitä rullaluistimien sijaan sohvan kanssa symbioitumiselle. Näin kuitenkin kävi.                                                                                                     Tiistai ja keskiviikko menivät sosialisoidessa ensin koulukavereiden ja sitten Ollin kanssa; tälle päivälle oli varattuna sade. Nyt onneksi paistaa aurinko, joten laiskimus maximus saa luvan poistua. PAKOTAN itseni liikkeelle; Kaivopuistossa ovat kesäkauden puistojumpat käynnissä - ajattelin käydä kokeilemassa!

Laiskuus, toimettomuus ja saamattomuus; näillä mennään. Kohti kesää kuitenkin...