Huomenna se sitten selviää. Ehkä jo lopullisesti.

Selkä - ja mikä sitä vaivaa.

Tänään makasin naksuttavassa, tärisevässä ja hurisevassa putkilossa mykät kuulokkeet päässäni rentouttavat 20 minuuttia (=lannenikamien magneettikuvaus). Melkein nukahdin - äänimaailma siivitti ensin kesäiselle järvenselälle vanhan perämoottorin vauhdittamana ja aina siinä välillä VRn uusien makuuvaunujen metelöiville akseleille. Lopputuloksena tosin oli vaan hoitajan musiikin puuttumisen pahoitteluun katkennut päivähorros ja hitaanlainen palaaminen alkuillan kuumaan aurinkoon. (toim. huom. hän kun oli unohtanut sen musiikin, kun oli ollut puhelua sun muuta siinä. Mikäs siinä, putkessa kuitenkin makoili vaan MAKSAVA asiakas... ;) Kyllä ne Beltor-tyyliset mykät kuulokkeet toimivat ihan hyvin? )

Hintaa lystille tulikin sitten sen verran, että tämän kuun finanssit on kruunattu täysin kuralle. Se on hyvä paikka olla kun palkkapäivään on pidempi aika kuin edellisestä on ehditty mennä. Onneksi kotilääkärin refund-palvelu on jo sovittu (=äiti maksaa), mutta se ei taida tätä akuuttia valuutta-ahdinkoa paljon lievittää...

Huomenna kuitenkin kuulee, josko tuolle rahalle tuli vastinetta; onko välilevyt paikallaan vai onko jokin hermo pinteessä. Toivottavasti samassa paketissa tulee myös tieto siitä, mitä tälle nyt tehdään - ja joskos sitä kohta voisi unohtaa jo selkänsä.

Onhan sitä jo vuoden verran tässä jo paapottukin.