Kaikista karmeista ongelmista huolimatta lomalla ollaan!!!

Juhannus Tampereella, valiojoukossa perinteitä kunnioittaen. Nyt lopullinen irtautuminen arjesta hoidetaan Finnmatkojen äkkilähtölennolla Bulgariaan, Tsarevoon (=varasin eilen, lähden huomenna!). Ihan kylmiltään, suorin jaloin ja totaaliyllätyksenä sinne ei kuitenkaan mennä, sillä rakas ystävä Pauliina on siellä Serenity Bay Resortissa jo toista kesää aktiviteettioppaana. Nyt, vihdoin, pääsen moikkaamaan kaveria!! Talvikausi, jonka Pauliina oli Phuketissa, olisi tosin ollut varmaan aika paljon guumottavampi - kaikin puolin - mutta loma- ja ennen kaikkea rahatilanteet olivat kyllä talvella sellaisia, että ei tuosta reissusta uskaltanut edes haaveilla.

Nythän siis heinäkuun Visa-lasku on valmiiksin sen näköinen, että lomarahoja odotellaan todella hartaasti sitten koko elokuu. :)

Hupaisaa on se, että huomenna tähän aikaan istun varmastikin bussissa kohti Helsinki-Vantaata, mutta tämän hetkinen tilanne pakkaamisen tms. osalta on kyllä lähes täysi nolla. Jumitan tässä koneella tietoja hankkien, rupattelen kavereiden kanssa mesessä ja - suurimpana syntinä - luen työmaileja!

Siksi täytyy irrottautua! Täysin! Palataan siis reilun viikon päästä asiaan - ellen keksi tänne jotain kirjoitella Tsarevosta! :)