Golf. Tuo armoitettu kärsivällisyyden kehittäjä ja ulkoiluun pakottaja. Sen parissa olen tähän mennessä viettänyt myös 1,5 työpäivää (tiedän, pomoni lukee tätä myös, mutta hän TIETÄÄ, että olen ollut siellä työasioissa (eiks ni, Teija?!))

Ensin iltapäivä mediamyyjän kanssa. Kenttä oli vieras, keli kuuman-kostea ja pelirytmi miellyttävä. Ensimmäisen kierroksen euforia alkoi pikkuhiljaa muuttua sen tyyliseksi, että maansiirtopalvelun perustaminen tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Silti lyönti vielä kulki, pallo eteni ja väyliltä saatiin tuloksia.

Tänään asiat olivatkin toisin. Mediatalon perinteiseen golf-kisailuun lähdettiin klo 06.30. Yhteislähtökisan lähtö-tiiksi valikoitui TIE-TYS-TI se kaikkein kauimmaisin ja jo ensimmäinen swingi sattui selkään. Kahden väylän jälkeen otin BuranaKuussatasen, jonka voimin tahkosin loput 16 väylää.
Maansiirtopalvelun peruspalvelusuunnitelma toimi lähes aukottomasti (melko monella lyönnillä väylästä irtosi n. kilon pala ruohoa ja multaa), pallo lenteli milloin eteen- ja milloin taaksepäin. Vesiesteet haukkasivat monta palloa, ja tunnin kestäneessä vesisateessa meinasin menettää jo mailojakin säiden jumalille (olisivat penteleet lentäneet kädestä liukastuessaan varmaan kauemmas kuin se pallo...). 
On aina niin juhlavaa pelata tällainen alennustila-kierros täysin vieraassa seurassa. Ja kilpailussa. (="emmää OIKEESTI oo näin huono...")

En kuitenkaan jäänyt viimeiseksi (uskokaa pois!) - ja tutkaan-lyönti-kisan olin lähellä jo voittaakin (melko korkeaksi päätynyt lyönti näkyi tutkassa 192 km/h nopeutena - jos olisi pirulainen vaan lähtenyt vielä vähän matalampana, niin voitto olisi ollut varma! (kunhan kuvittelen, mutta kuitenkin... hehe)). Ja loppujenlopuksi, oli kyllä mukavaakin. Kaikista karmeista ongelmista (sade, surkeat lyönnit, kadonneet pallot...) huolimatta pysyin kasassa. Sen kauheampia itsesyytöksiä tai -tuhoajatuksia ei syntynyt, bagi ei ollut vaarassa lentää vesiesteeseen, bunkkeriin tai tulla haudatuksi MasterGolfin parkkipaikan viereen. Taidot ovat vain ruosteessa - ja sen verran lupaavia sattumia (=lyöntejä) tuli kuitenkin aina välillä, että tiedän niiden vertyvän, jos vain löydän aikaa viheriöillä notkumiseen.

Olisikohan vielä joitain golfaavia mediamyyjiä tai medioiden golf-kisoja, joista en tiedä? ;)