Kesä on täällä, koulu on ohi ja kaksiossa kaksi ihmistä. Kaikkien viimekuukausien valitusaiheiden lähteet ovat ehtyneet. Onneksi elämä on vielä sen verran kenkkumainen kaveri, että kun murhelistalta jotain tippuu, niin uusia juttuja löytyy tilalle. Tämän hetken top 5 näyttääkin tältä:

1. Väsyttää. Koko ajan - ja aamu tulee joka päivä vastaan turhan varhain.
2. Työpäivät venyy. Viimeisen neljän viikon aikana en ole ehtinyt yhtenäkään päivänä kotiin ennen kuutta. Toki tuohon aikaan mahtuu muutama ei-työhön-liittyvä iltamenokin, mutta se nyt on vaan irrelevanttia... ;)
3. Toinen kaaso on Bulgariassa ja toisella ei ole aikaa. Mihinkään. Taisin valita väärin - kahdesti?
4. Pitäisi hankkia passi vuodeksi, maksaa siitä 46€ ihan vaan että pääsen taas lokakuussa hankkimaan uutta vastaavaa uudella nimellä. Ja tietysti uutta ajokorttia siinä samassa kasassa, hintaa 40€.
Ja pitäisi ehtiä sinne poliisilaitoksellekin joku päivä 8-16.15 välillä. Kaartinkaupunkiin. Kahden nihilisti-pilkuviilaaja-supersäädös-valokuvan kanssa. Joita pitäisi sitten varmaan katsoa ajokortissa seuraavat n-vuotta - eli pitäisi siihen kuvaankin sitten panostaa vähän sillä silmällä. Ja koskahan siihen kuvaankin ehtisi...
5. Kevään kurssien arvosanat on mitä on - koskahan minustakin tuli tyhmä??

Mutta. Ei jotain huonoa, ettei aika paljon hyvääkin. Kuten mainittua, koulu on ohi tältä keväältä ja arvosanoja rapisee rekisteriin. Ei ehkä mitään mainitsemisen tai kehumisen arvoisia, mutta suoritusmerkintöjä kuitenkin! Lisäksi ulkona hehkuu kesäkuu, huomenna ehkä jo hellekin ja pitkät kesäyöt kutsuvat lämpöisille kaduille, parvekkeille ja terasseille.
Sokerina pohjalla on uudelleen lämmittelyyn pääsevä suhde Elixiaan. Kävin tänään ensimmäistä kertaa 4,5 kuukauteen Alexiumissa ja yllättävänkin vauhdikkaasti sai rauta kyytiä. Josko tästä nyt taas ja vihdoin saisi aloitettua senkin suhteen uuden vaiheen?

Kaiken kaikkiaan elämä on siis mallillaan: välillä naurattaa, välillä v***ttaa - mutta yleisindeksi on selkeästi positiivinen. Juhannukseen on reilut kaksi viikkoa, jonka jälkeen kesä on kauneimmillaan. Eikä tuolla ulkona nytkään hullumpi keli ole...