Töissä on ollut hämmentyneen hiljaista viimeisen reilun viikon. TV-ryhmämme on ollut täysin ylityöllistetty ja äärettömän ihmeissään tv-kanavien täyttöasteesta: MTV3 myi mainosaikansa marraskuun osalta loppuun alle viikossa. Nelonen seurasi kiltisti perässä parin päivän viiveellä. Toimistossa on siis buukattu sormet verillä, naristu tilanteesta aina varauskyselyiden viipyessä ja ihmetelty että mitähän h***ttiä tässä tv-maailmassa oikein nyt tapahtuu.

Oma aikataulu on seurannut valitettavaa esimerkkiä: menoa ja vientiä on riittänyt niin kovasti, ettei melkein ole syömään ehtinyt. Se sitten näkyikin perjantaina ensimmäisessä Tsemppi-ryhmän punnituksessa: viikossa kiloja oli lähtenyt 3,4!! Uskomatonta - noin paljon oli tämäkin tyttö sitten turvottanut itseään heinä-elokuun iloliemillä... huh!

Aikaa ei kuitenkaan ole siitäkään iloita - taas on mentävä, kun aikataulu on armoton. Todella harmittavaa lähteä kumisaappaissa aurinkoiseen iltaan ja kohti Finlandia-taloa: luvassa varmasti elämyksellinen ilta RSO:n parissa. Kultyrelliä, eikö?