Iltalehden horoskooppi tänään:
"Vointisi on hyvä, olet tyytyväinen aikaansaannoksiisi. Nyt voit tehdä ihan mitä huvittaa, kaikki onnistuu. Onnekas kaksonen."

Ja kuinka kävikään: tänään tuntui olevan onnenpäivä! Vaikka työpäivä oli aivan tavallinen; ei kiirettä, ei hoppua, ei sen suurempia ongelmia eikä edes tavallista maanantai vi... öh, harmistusta. Ja vaikka kotona odotti työpäivän jälkeen pieni vuori pyykkiä, niin päivä tuntui sujuvan koko ajan mukavilla raiteilla.

Työkaverin innosta tulevan Uuden-Seelannin matkasta innostuin kuitenkin käyttämään hetken työajasta jälleen matkanjärjestäjien sivuilla. Olympia, Aventura, Suomen Matkatoimisto, Peter Pan-matkat...  ties kuinka monetta kertaa selasin häämatkavaihtoehtoja ja laskeskelin budjettia. Löysin kuitenkin muutaman Ollille näyttämisen arvoisen, jonka takia palasin sivuille vielä kotoa. Aventuran matkavalikosta jäimme tuijottelemaan Kenian safarimatkaa ja lukemaan kuvauksia yösafarista, paaluille rakennetuista safari-lodgeista ja kahden päivän Mombasan rantalomasta.

"No, mitä sanot. Lähdettäiskö Keniaan?" heitin, posket palaen. Nyökkäyksen ja hymyn myötä laitoimme netistä varauksen menemään.

Olkoon maan poliittinen tilanne nyt mitä on, moni asia ehtii muuttua tässä 9 kuukaudessa.

Illan kruunasi anopin tarjoama iloinen illallishetki Couchonissa - ja yllättävät - täysin odottamattomat - puolivuotiskihlajaislahjat. Jälleen täytyy vähentää muutama juttu eilen muotoilemaltamme häälahjalistan ensimmäiseltä versiolta.

Nyt ainakin aiomme nukahtaa kuin väsyneet leijonat, savannimaisemat silmissämme. Hääjärjestelyt ovat jälleen yhden harppauksen pidemmällä!