Uraputki on ollut poikki. Täysin poikki ja tukossa sitten heinäkuun 2010. Tuolloinhan jäin äitiyslomalle, vakaana aikomuksenani palata töihin heti vaan ja pian kesän 2011 lopussa. No, palasinkin, mutta vain kolmeksi viikoksi.

Poikamme syntyi syyskuun 2011 puolivälissä, joka siis laittoi hieman kapuloita tämän töihinpaluusuunnitelmien rattaisiin. 

Kesän 2012 paluun sitten kivitti mies ja miehen väitöskirjatyö; tuossa tohtorintutkinnossa kun olisi todella hyödyksi, jos olisi tehnyt edes jonkin pienen osan vähän muissa ympyröissä. Niinpä pakkasimme yksi- ja kaksivuotiaat mukaamme ja muutimme syksyllä 2012 talveksi Englantiin (näitä käänteitä voi käydä katsomassa osoitteesta englannintalvi.blogspot.com, jos tänne joku nyt jostain syystä eksyisi... ). 
Toissapäivänä ostimme kuitenkin paluuliput. Ja jo pitkään on ollut tiedossa, että uraputki avataan uudelleen liikenteelle heti kesäkuun alussa. Niinpä ajattelin alkaa hieman täälläkin ravistella kulmia ja herätellä blogia pitkästä unesta. Vielä saa torkuttaa, aikaa on. Mutta kohta taas mennään. Täysillä!