Olipas mukavaa.

Viikko aurinkoisessa Bulgariassa jätti iholle mahtavan rusketuksen ja rajat, päänahkaan auringonpolttamat, hiekkaa bikinin vuorin väliin ja mieleen paljon hykerryttäviä muistoja. Bulgaria oli monin tavoin yllättävä - ja enimmäkseen vieläpä positiivinen sellainen. Odotin Markokon käyneenä jotain rähjäistä ja sotkuista, kerjäläismäistä sekoittuneena venäläismäiseen itäblokkailuun - ja jouduin kyllä toteamaan monesti olleeni aika väärässä. Olihan siellä monta kohtaa, jossa suomalainen pyöräytti silmiään ja huokaisi; asiat kun voi hoitaa hyvin tai hyvin huonosti. Silti maa kokonaisuutena oli yllättävän siisti, sympaattinen ja leppoisa.

Viikon ajalta kertyi niin monta tarinaa ja pohdintaa, että julkaisen niitä tänne hieman kevyempinä, kategorisoituina palasina. Osan kirjoittelin valmiiksi jo Tzarevossa, mutta suurin osa on hautunut Bulgarian järjettömässä helteessä pääkopan suojissa tähän saakka. Kun on kamala halu jakaa näitä juttuja muiden kanssa, niin koitan saada ne jotenkin organisoidusti ja mielenkiintoisesti tänne. Voihan näistä sitten olla jollekin Bulgariaan suuntaavalle jopa apuakin - who knows.

HUOM! Näitä Bulgaria-juttuja on nyt sitten yhteensä kuusi - siis viisi plus tämä - jos ne kaikki haluaa nähdä "kätevästi", niin kannattaa napata tuosta oikealta joko heinäkuu 2007 tai kategoriaksi Bulgaria. (=yritin vaihtaa etusivulle näkymään enemmän kuin kolme kirjoitusta, mutten jostain ihme syystä onnistunut --> vihannes?)