Loppusuoralla tahti alkaa hyytyä. Tulevan torstain tenttiin ilmoittautuessani sainkin vastausviestissä tietää tilaisuuden sijoittuvan aamun sijasta iltapäivään. Koko kevään olen varannut tuota aamupäivää ja tietysti buukannut iltapäivän pullolleen palavereita, sparreja ja myös muutamia täydellisen tärkeitäkin tapaamisia. Kinkkistä. Aioin ensin siivota iltapäivänkin niin että ehtisin tentin käydä sutaisemassa, kunnes pysähdyin miettimään.
Tuo tenttihän siis olisi kirjatentti - eikä se liity varsinaisesti tämän kevään suururakkaan. Voisin siis ihan hyvin käydä rykäisemässä tämän neljän kirjan paketin vasta syksyllä. Kunhan kevään muut hommat vaan hoidan, niin jäljelle jää G-projektin lisäksi tämä tentti ja yksi kurssi. Kai se on ihan ok, onhan?

Saan suunnitelmalle kaipaamani tuen järkevältä isosiskolta.

Piru sai siis taas pikkusormen - jäljellä on tästä huolimatta kaksi tenttiä, kaksi deadlinea ja yksi presentaatio. Niistä pitäisi kyllä pitää kiinni, syksyllä on riittävästi puuhaa muutenkin. Pieni helpotuksen huokaus karkasi kuitenkin puurtajalta, vaikka ehkä kesän kaunein lauantai tuli vietettyä - tästä lankeemuksesta huolimatta - tenttimateriaalien parissa sisäneliöissä. Huomenna saa kuitenkin ulkoilla rauhassa.