Ennenkuin saan luvan kirmata elämäni ensimmäiselle palkalliselle kesälomalle ja sen lisäksi viettää VAPAATA aikaa ensimmäistä kertaa tällä vuosituhannella, niin elämä on kasannut tielleni aika monta pikku ansaa ja jekkua.

1. Töitä

Niin. Siis nää työt pitäis niinku hoitaa, ettei täällä jengi revi kalsareitaan heinäkuussa. Ketkut kanavapomot vaan päätti avata syys-lokakuun ohjelmakarttansa ihan vaan kiusallaan just n. viikon ennen lomalle lähtöäni. Olis lisäks erikiva, jos tätä pöytääkin ehtis vähän vaikka pyyhkästä ennenkuin kirmaa - nythän tässä ei ole mitään pyyhittävää, kun tekemättömien töiden pinoja on vielä niin paljon (=paperiton toimisto, ya right!!)

2. Synttärit

Huomenna. Ja niitähän lähdetään sitten tietysti juhlimaan. Hyvissä ajoin. Toisin sanoen, huomenna on vähän vähemmän täysi työpäivä, kun pari työkaveria on sattunut myös syntymään näillä samoilla nurkilla. Yhteensä ikää meille kolmelle tulee 91 - jengiä on lupautunut lähteä mukaan juhlimaan toistakymmentä. Tulee varmaan tosi tylsää - ja ehkä krapula torstaille. Ei siis saa töitä tehtyä silloinkaan.

3. Kämpän siivous lomakuntoon

Matka kun vie heti torstaina Tampesteriin - ja koko neljä viikkoa olis tarkoitus viettää jossain ihan muualla kun täällä Skadis. Aikomuksena ainakin Kinkomaa (ehkä jopa!), Turku, Ruovesi ja Hämeenkyrö. Jos tuuri on kohdallaan, niin myös Bulgarian Sunny Beach. Mutta ei Helsinki. Siksi olis ihan mukavaa, jos ne neliönsä saisi putsattua jotenkin kivaan kuntoon. Molemmat.

4. Neljän viikon vaatteiden jne. määrittely

Kts. edellinen kohta. Jos mestoille ei tulla hengaamaan, niin melkoinen meedio täytyy olla, että keksii, millaista keliä mr. WeatherMan on keksinyt heittää viikolle 29. Lisäksihän tietysti pitää sitten varautua kaikkeen muuhunkin siinä välillä: golfiin, uintiin, biletykseen, jumitukseen...

5. Aurinko

... kun se pirulainen paistaa tuolta kaihtimien välistä suoraan silmään. Yritä tässä nyt sitten tehdä näitä rästitöitä (=kirjoittaa blogiin)!