Tämä juhliminen nimittäin. WappuWihannes on nyt lojunut työpisteen ääressä jo tunnin jos toisen, mutta mitään ei tunnu saavan aikaan. Päälimmäisimpänä mielessä makaa väsymys.

Kun ystävät voittavat mediasuunnittelukilpailun ja siinä huumassa otetaan lasi jos toinen kuplivaa, niin ei pitäisi hämmästyä havahtuessaan aamuyöllä kebab-lautasen äärestä.

558154.jpg

Ja kun seuraavana päivänä sovitusti tuhotaan median lahjoittamia juomavarastoja railakkaalla työporukalla, niin edellisen päivän kebab on muisto vaan.

558165.jpg

Yöllä linja-autossa nukahtaa nopeasti ja herää niskat jäykkänä Tampereella. Hämeenkadun liikennevaloista saan vielä espanjalaisen kahvittelukutsun, mutten jaksa kuin hymähtää. Uni tulee heti kun pään saa tyynyyn.

Wapunajan ainoisiin opiskelija-juhlintoihin lähdemme kuitenkin heti seuraavaksi illaksi reippaasti haalareissamme kilisten. Seilailu sitsien merkeissä keväisellä Pyhäjärvellä on onnistunut, vaikka itse sitsit lähtivätkin heti alusta saakka täysin toastien käsistä ja meidän pöytämme jäi ilman lämmintä ruokaa. Juoma oli kuitenkin perinteiden mukaisesti lämmintä ja väljähtänyttä, mutta sitä sentään oli riittävästi. ;)

Sunnuntaina muistimme pyhittää lepopäivän. Strömsö ehti juuri nukauttaa väsyneen juhlijan, kun piti jo kiiruhtaa junaan ja takaisin Helsinkiin. Mäkkärin kautta kotiin - kuten tavaksi jo ehti melkein muodostuakin.

Wappuun lähdimme median tarjoaman raitiovaunuajelun siivittämänä. Tunnin, kolmen cava-piccolon ja melkoisen tietokilpailupalkintokrääsän voittamisen jälkeen notkahdimme aurinkoiselle Boulevardille ja siitä suoraan wappu-hulinaan. Karaoke, pubi-elämä, tungos ja mielenkiintoiset tuttavuudet saattoivat meidät taas tuttuun Mäkkäriin. Oli jo aamupäivä, kun pääsimme vihdoin nukkumaan.

Myöhäisestä kotiutumisesta huolimatta pääsimme aurinkoiselle Ullanlinnalle ennen puoltapäivää. Valmistellut picnic-eväät toimivat kuin unelma - jopa ilman kaivattuja pikku-pizzoja ;) Väkeä, aurinkoa, naurua ja kuplivaa juomaa: Wappu siis parhaimmillaan. Jatko-kutsun saatuamme poistuimme kuitenkin takavasemmalle hieman ennen kuin varjot kävivät liian pitkiksi. Väsynyt ilta tuuditti uupuneen juhlijan hyvin levottomaan ja tuskaiseen uneen.

Aamulla mietti josko olisi tullut kipeäksi Wapun kylmissä wiimoissa - mittari ei kuitenkaan värähtänytkään. Työpöydän takana istuukin nyt hyvin väsynyt mutta tyytyväinen juhlija: oli niin kivaa, mutta ehkä vähän vähempikin olisi riittänyt? ;)