"Norsu!"
"Lehmä!"
Tyylikkäästi harmaantunut herrasmies pyörii ringin keskellä ja osoittelee ympärillään hihittäviä aikuisia naisia. Kiireesti osoitettu suorittaa aiemmin näytetyt liikkeet - kunnes vauhti, nauru ja hälinä vaan ovat liikaa. Parhaat päivänsä nähnyt urheiluopiston sali kaikuu naurusta, kun ankaksi määrätty äityy kaakattamaan pyrstön pyörityksen sijaan tai norsun kärsä ei osu kyynärtaipeeseen kuten oli tarkoitus.

Luova koulutus on sitten hauskaa!

Puolitoista vuorokautta luovuutta kirvoittavaa hassuttelua, lapsuusmuistoille naureskelua, teinivaatteiden ja kampausten kauhistelua - ja sitten loppuaika ihan asiaakin. Luovien prosessien käynnistely on hauskaa, mutta ihan oikeaa työtäkin. Sohvapaikoista kilvoitellut ryhmä sai jo tällä kerralla luotua uuden vaihtoehtoisen konseptin nykyiselle mainonnan kentälle, päätettyä että firman ulkomainontaosaamiselle tulee tehdän jotain ja oivallettua mihin kohtaan TaskuPeili-matriisia sitä oikein itse sijoittuu.

Surkeahkosta majoituksesta ja suhteellisen kyseenalaisesta ruoasta huolimatta koulutus oli erittäin antoisa, hauska ja opettavainen. Näillä eväillä saamme rakennettua taas toimiston prosesseja kohti luovempaa ja innovatiivisempaa mallia. Samalla hahmottelimme, miten tuomme Solvallan maisemissa näinä tunteina kaikuneen naurun myös toimiston avokonttoriin, toimistokoppeihin, neukkareihin ja käytäville.

Helposti - ja yhdessä.